Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cauta

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0€ Vezi cos
Coşul tău este gol!

Filtre

  • Pret
SHOPPING LA ISTANBUL - TURCIA
SHOPPING LA ISTANBUL - TURCIA SHOPPING LA ISTANBUL - TURCIA SHOPPING LA ISTANBUL - TURCIA

SHOPPING LA ISTANBUL - TURCIA

  ... Mai mult »

Cod pachet turistic: C-TRIS005
Disponibilitate: Da
Tara: Turcia
Categorie Hotel: 3*
Tarif: 119€ - (TVA inclus) 119€

SHOPPING LA ISTANBUL - TURCIA

 

Shopping la Istanbul - orasul cu 1000 de moschei

 

 
     
 

 

 

 

 

 
3 nopti / 4 zile 

119 euro - 23.09.2015,
07.10.2015; 21.10.2015;
04.11.2015;18.11.2015;
09.12.2015


Ziua 1 Miercuri - Ora 20.00, plecare din Bucuresti, din Piata Constitutiei, pe traseul: Ruse – Veliko Târnovo - Edirne (se vizitează Moscheea Selimiye) – Istanbul.

Ziua 2 Joi - Program liber, shopping în Marele Bazar sau în magazinele din cartierele Laleli şi Sultanahmet. Cazare la Istanbul.

Ziua 3 Vineri - Mic dejun. Tur pietonal: Moscheea Albastră (exterior şi interior), Palatul Topkapi (exterior), Muzeul Sfânta Sofia (exterior) şi Hipodromul. Opţional, vizită  palatul Dolmabahce şi croazieră pe Bosfor. După croazieră puteţi vizita Bazarul Egiptean de mirodenii şi Turnul Galata. Cazare la Istanbul.

Ziua 4 Sâmbătă - Mic dejun. Timp liber pentru shopping, vizită  sau excursie  opţională  în Insula Printului, Buyukada. Cazare la Istanbul.

Ziua 5 Duminică - Mic dejun. Plecare către România pe traseul Istanbul – Edirne – Veliko Târnovo – Bucureşti. Sosire in tarii in cursul serii, in functie de condiţii normale de vreme, trafic, formalităţile vamale.
  
 
 

dynamic

Oferta este valabila pentru plata unui avans de 50% la inscriere.

 

Servicii incluse:

•    Ghid turistic;
•    3 cazări la Hotel 3* in Istanbul in zona Laleli/Aksaray (camere cu 1/2/3 paturi);
•    3 mic dejunuri la restaurant de categorie adecvată clasificării hotelului;
•    transport cu autocar clasificat 3* cu aer condiţionat pe ruta Bucureşti – Istanbul - Bucureşti.


Servicii neincluse:
•    biletele de intrare, câte 20 lire (aproximativ 10 euro) la Muzeul Sfânta Sofia şi Palatul Topkapi; în Haremul palatului Topkapi taxă separată  15 lire (aprox. 7-8 euro)
•    Excursii Opţionale
•    Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).
•    La inscriere se achita 50% din pachet.
•    Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor mai plati diferenta de SGL- 85 %
•    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii.
•    Copii: 0 - 5,99 ani : 50 euro, 6 - 11,99 ani: 75 euro.

Excursii Opţionale:
•    Insula Prințului - 30 euro - continuată cu o plimbare pe Bulevardul Istiklal (cam 3 km) cu magazine de firmă, consulate, cafenele și restaurante (asemanator cu La Rambla din Barcelona sau Mariahilferstrasse din Viena). Include transport cu tramvai, vapor, turul mare al insului cu caleașca, funicular la Taksim.
•    Palatul Dolmabahce + Croaziera pe Bosfor - 40 euro – plimbare în Asia, plimbare pe faleza Bosforului de unde putem servi un ceai sau o cafea stând pe perne turcești, pe malul Bosforului, apoi întoarcere cu metroul Marmaray pe sub Bosfor). Include transport cu tramvai, metrou, vapor, bilete de intrare la muzeele din program.
•    Turul ecumenic - 25 euro - vizităm Izvorul Tămăduirii, Biserica Vlaherne, Biserica Românească Sf. Parascheva, Patriarhia.Include transport cu autocarul, taxe parcare, ghid local român.
•    Moscheea Sultanului Selim din Edirne o vizităm în prima zi - dimineața.
•    Tur de noapte cu autocarul - "Istanbul  - turul celor două continente". În turul acesta, traversăm cele două poduri, facem un tur prin cartierul de afaceri cu zgârie-nori "Levent" și oprire în Asia. Include transport cu autocarul pe ele două poduri peste Bosfor, oprire în Asia. – 7 euro.

Nota:
1.    Pretul este calculat pentru un grup minim 25 persoane.
2.    Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2   paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
3.    Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa insoteasca turistii in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar.
4.    Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
5.    Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.
6.    Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii; pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor.

 

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:Fresh Travel © 2018 - Toate drepturile rezervate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Fresh Travel