Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cauta

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0€ Vezi cos
Coşul tău este gol!

Terms & Conditions

  Termeni si conditii

     Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului  freshtravel.ro

    Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

   Administratorul site-ului freshtravel.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

   Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

   Continutul acestui site nu poate fi utilizat, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informati,i urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

   Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

   Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

   Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciului. Raporturile comerciale dintre cumparator si freshtravel.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

   Administratorul freshtravel.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul serviciilor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ.

   Frauda

   In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului  freshtravel.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

   Drept aplicabil

   Prin folosirea site-ului freshtravel.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii freshtravel.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

   Disponibilitatea serviciului

   Administratorul freshtravel.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului freshtravel.ro, in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

   Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@freshtravel.ro.

 

 

Fresh Travel © 2018 - Toate drepturile rezervate
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Fresh Travel